Què significa TIC?

sábado, 5 de mayo de 2012

2 de Maig de 2012: Dia 9 a EMB Barrufets


Després d’un llarg pont, hem tornat a classe. Avui, durant l’estona dels racons els nens estaven bastant tranquils, tot i que, com sempre han hagut baralles en el racó del tren ja que fan la via i alguns nens es dediquen a desmuntar-la o a trepitjar-la.
Ahir va ser l’aniversari del Sebastian i avui l’hem celebrat. Ha fet tres anys, és el tercer més gran de la classe, després de l’Eloi i la Laura. Durant l’estona de racons, la Joanna ha habilitat una taula per a que els nens pintessin i decoressin amb gomets la corona del Sebastian. M’ha agradat molt que siguin els nens qui fagin la corona i la decorin com vulguin. Trobo que d’aquesta manera als infants s’impliquen en una cosa que és per a un altre i, a més, el resultat és més informal, divertit, original i únic ja que cap corona es repetirà perquè els nens mai pinten igual. Un cop feta la corona i recollits els racons hem repassat les cançons que demà escoltarem a l’auditori. Els nens, com els altres cops, han estat molt atents i han cantat les cançons, tot i que, aquest cop ja sel’s notava més nerviosos perquè queda molt poc per anar a l’auditori.
A l’hora de dinar, com a postre, hem fet el pastis i hem cantat aniversari feliç en Sebastian.
Per la tarda, després de descansar, hem fet festa grossa per celebrar els tres anys d’en Sebastian. Hem llençat confetis, serpentines, hem inflat globus i hem ballat al ritme de les cançons del Super3. ENS HO HEM PASSAT GENIAL!!!!!
Després de berenar, la Joanna ha anticipat als nens com serà l’organització de l’excursió a l’auditori: els nens faran files de 6 i cada adult (la Joanna, la Marta i jo) anirem amb una fila. Estic nerviosa pel tram que anirem pel carrer perquè són molt petits i es poden despistar fàcilment.
Espero que tot vagi genial!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario